Asociatia TIMISOARA BIKERS este o organizatie non-profit care s-a nascut din necesitatea de a promova motociclismul, sprijinirea scolilor de soferi si piloti auto/moto  si de a participa activ la imbunatatirea situatie actuale din Romania.

 

Asociatia Timisoara Bikers se dedica imbunatatirii conditiilor de viata ale copiilor care fac parte din familiile sarace, prin oferirea de sprijin moral, financiar si educational. Prin accesul la educatie, Asociatia Timisoara Bikers se straduieste sa le ofere copiilor posibilitatea de a dobandi competentele si abilitatile care sa le perimita sa munceasca pentru a gasi o cale de iesire din saracie.

 

Misiunea noastra este de a-I ajuta pe copiii din mediile defavorizate, sa se dezvolte armonios si a se integreze in societate.

 

Asociatia Timisoara Bikers este deschisa oricarei propuneri de parteneriat, colaborare sau initiative care vine din partea persoanelor fizice sau juridice interesate de implicarea in proiecte de responsabilitate sociala dedicate copiilor prin acordarea de sprijin financiar.